Meny v. 24
Måndag
Köttbullar med potatis, lingon & gräddsås
Crèpes fyllda med ost, vårlök, dill, gröna oliver & sparris
Tisdag
Panerad spätta med sallad på äpple & rödbetor
Kidneybönbiff med ungsrostad sötpotatis & äppelcrème
Onsdag
Köttfärslimpa med fetaost & soltorkade tomater, serveras med risotto
Vegetarisk gryta med doft av orienten
Torsdag
Stekt sill med dill, kapris & brynt smör
Getostgratinerat rosmarinbröd med honung, valnötter & jalapenos, serveras med äppelsallad
Fredag
Fläskfilé med potatigratäng & grönpepparsås
Vårrullar med glasnudlar & soyakaramelliserade jordnötter
Veckans soppa
Gazpacho med vitlökscrutonger
PS. Nu tar vi även emot rikskuponger.. DS
Med reservation för ändringar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar